АКТУАЛЬНО

Владика Василій (Івасюк) очолив подячний молебень за щасливу долю коломиян

П'ятниця, 19 жовтня 2018, 13:50
18 жовтня біля ікон євангелистів-покровителів у Коломиї відбувся подячний молебень за щасливу долю мешканців міста та району.

Три роки тому в рамках проведення Фестивалю духовної пісні на будівлі магазину «Коломиянка» було відкрито відреставровані ікони чотирьох євангелистів: Матея, Марка, Луки та Івана. Ікони стали не тільки окрасою міста, а й нагадуванням про початок фестивалю «Все упованіє моє на Тебе, Мати, возлагаю».

Уже традиційно напередодні цього пісенного свята правлячий архиєрей Коломийської єпархії Василь (Івасюк) разом із духовенством очолив Молебень. Спільно з владикою молилися також представники влади, жителі м. Коломиї та Коломийщини, пише прес-служба єпархії з посиланням на Коломийську райдержадміністрацію.

Опісля владика Василь поблагословив усіх присутніх, а також привітав з V Ювілейним фестивалем духовної пісні «Все упованіє моє на Тебе, Мати, возлагаю», наголосивши на важливості проведення таких заходів. Усім, хто долучається до організації цього фестивалю, єпископ висловив щирі слова подяки.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://kolugcc.org.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next