АКТУАЛЬНО

Владика Василій Семенюк освятив наріжний камінь під будівництво нового храму

Понеділок, 27 квітня 2020, 11:33
26 квітня владика Василій Семенюк, архиєпископ і митрополит Тернопільсько-Зборівський, освятив наріжний камінь під будівництва нового Вифлиємського храму Пресвятої родини у малій базиліці Зарваницької Матері Божої.

В освяченні взяли участь адміністратор малої базиліки о. м. Дмитро Квич та сотрудника МДЦ «Зарваниця» о. Микола Медюх. «Будівництво цього храму ми жертвуємо Господеві з наміром, щоб Він відвернув епідемію коронавірусу, від якої потерпає увесь світ», - зазначив архиєпископ Василій та закликав молитися за Боже змилування над усім людством.

Новий храм споруджують у Марійському духовному центрі «Зарваниця», за церквою Пресвятої Євхаристії, на місці, де щороку споруджують вертеп. Різдвяну шопку із живими звірятами планується перенести у рукотворні печери, неподалік від новобудови.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://zarvanytsya.org


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next