АКТУАЛЬНО

Владика Василь Івасюк поблагословив військових, що повернулися зі Сходу

П'ятниця, 14 червня 2019, 17:38
13 червня коломияни зустріли військовослужбовців 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади, які вісім місяців перебували на Луганщині і повернулися на місце постійної дислокації.

Захід розпочався з ходи вулицями міста до площі Відродження, де традиційно зустрічають захисників. У руках бійці несли десять портретних фотографій своїх побратимів, яких втратили за цей період.

Привітав із поверненням та поблагословив бійців бригади єпископ Коломийської єпархії  Василь Івасюк спільно з капеланами та духовенством. У своєму слові владика подякував кожному за жертовність і побажав повсякчасного захисту й опіки Господньої під час оборони рідної землі.

Опісля до присутніх звернулися очільники влади, які нагородили особовий склад бригади державними й відомчими нагородами за мужність і героїзм під час виконання бойових завдань. Також звання полковника Збройних сил України було присвоєно командиру бригади Василю Зубаничу.

Зазначимо, що після ротації військові пройдуть спільні американсько-українські навчання й повернуться у зону проведення операції Об’єднаних сил.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://kolugcc.org.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next