АКТУАЛЬНО

Владика Василь (Івасюк) відвідав спільноту «Боже милосердя»

Вівторок, 29 жовтня 2013, 16:22
29 жовтня владика Василь (Івасюк), Адміністратор Коломийсько-Чернівецької єпархії УГКЦ, зустрівся з інвалідами на візках, які є членами спільноти “Боже милосердя ”. Зустріч відбулася в приміщенні єпархіального управління і її учасники поспілкувалися, поділилися власними думками та привітали одне одного з днем народження. Про це повідомляє прес-служба Коломийсько-Чернівецької єпархії УГКЦ.

“Протягом життя кожну людину супроводжують як ясні, так і похмурі дні. І зазвичай похмурих днів ми маємо більше, аніж сонячних. Проте на ваших обличчях я не бачу смутку, оскільки ви маєте спільноту, маєте плече ближнього і підтримуєте одне одного”, - промовив владика до присутніх. Владика Василь поблагословив кожного учасника зустрічі особисто і підтримав добрим словом.

Після цього координатор спільноти с. Вероніка Петрук вручила подарунки десятьом членам спільноти, котрі святкували свій день народження. Монахиня зауважила, що для людей з обмеженими можливостями такі зустрічі є дуже важливими, бо на них кожний може поділитися позитивними та негативними моментами і відкрити душу.

Святкування продовжилося трапезою.

Фото з архіву

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next