АКТУАЛЬНО

Владика Василь (Тучапець) відвідав поранених у Харківському військовому госпіталі

П'ятниця, 02 жовтня 2015, 10:30
30 вересня владика Василь (Тучапець) разом зі священиками-капеланами відвідав поранених українських воїнів, які перебувають у Харківському військовому госпіталі. Екзарх Харківський завітав до десятьох хлопців, передавши їм грошову допомогу від Злученого українського американського допомогового комітету.

«Військові, до яких ми заходили, походять із різних регіонів України: з Кривого Рогу, Чернігівської, Полтавської, Харківської, Рівненської, Волинської областей. Усі вони отримали поранення у вересні цього року і особливо потребують коштів на лікування», - розповів владика Василь.

Варто зазначити, що це вже вдруге організація передає грошову допомогу для Харківського військового госпіталю. Цього разу спонсором стала Фундація Марії Гулай-Ліон.

Висловлюємо щиру подяку голові Злученого українського американського допомогового комітету п. Ларисі Кий (США), а також п. Вірі Принько (м. Київ) – голові української філії, за організацію допомоги українським військовим у рамках програми «Адаптуй пораненого».

Фото Римми Заболотної

Прес-служба Харківського екзархату

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next