АКТУАЛЬНО

Владика Василь Тучапець передав книги Святого Письма шрифтом Брайля незрячим дітям із Харківської спеціалізованої школи

Середа, 08 грудня 2021, 11:30
Владика Василь Тучапець відвідав Харківський спеціалізований навчально-виховний комплекс імені В. Короленка для незрячих. У ході зустрічі з адміністрацією закладу екзарх Харківський разом з Володимиром Агафоновим, директором Східного регіонального біблійного товариства України, передали незрячим дітям три комплекти книг Святого Письма шрифтом Брайля.

Варто зазначити, що Євангелії від Матвія, Марка, Луки і Йоана та книга Діяння апостолів, написаних рельєфно-крапковим шрифтом Брайля, вийшли друком нещодавно стараннями Патріаршої катехитичної комісій Української Греко-Католицької Церкви та Українського товариства сліпих.

Харківський спеціальний навчально-виховний комплекс імені В. Г. Короленка є одним з найстаріших закладів для сліпих дітей в Україні, цього року йому виповнилося 135 років. Зараз тут навчаються 183 дитини з 13 областей України.

Пресслужба Харківського екзархату

 


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next