АКТУАЛЬНО

Владика Василій (Тучапець) очолив празничну Архиєрейську Літургію у Київській Трьохсвятительській духовній семінарії

Вівторок, 14 лютого 2017, 12:04
Святкування розпочалися зранку 12 лютого 2017 року Акафістом до Трьох Святителів, який очолив отець Петро Жук, ректор КТДС, а опісля відбулася Святкова Архиєрейська Божественна Літургія, яку очолив єпископ Харківського Екзархату владика Василь (Тучапець), якому співслужили отці — провідники семінарії.

Присутність владики Василя на Літургії мала особливе значення, бо він 11 лютого уділив іподияконські, а 12 лютого — дияконські свячення, брату-семінаристу 6 курсу Олегу Рибчаку, який в майбутньому буде служити та трудитися в Харківському екзархаті.

Окрім того, на святі були присутні представники релігійної католицької організації “Лицарі Колумба”, які доповнили святкову радість двом братам-семінаристам з Одеського та Донецького екзархатів врученням грошової стипендії на навчання. 

Опісля урочистої Божественної Літургії отці, брати та гості семінарії продовжили святкування за святковим обідом, під час якого спільноту своїм виступом потішили семінарійний октет «Аксіос» та гурт «Метаноя».

ktds.org.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next