АКТУАЛЬНО

Владика Василь Тучапець передав пожертву від Харківського екзархату родині, постраждалій від повені

Понеділок, 27 липня 2020, 14:32
Владика Василь відвідав у с. Микуличин родину, постраждалу від повені, та передав їй пожертву, яку зібрали вірні Харківського екзархату.

29 червня 2020 року, під час ZOOM-конференції, яку Блаженніший Святослав провів із митрополитами УГКЦ в Україні та головою Відділу соціального служіння УГКЦ – екзархом Харківським владикою Василем, було вирішено організувати збір пожертв для допомоги постраждалим від паводків у карпатському регіоні України. Кожна парафія та єпархія старається зібрати все найнеобхідніше для відновлення життя в цій місцевості.

Порадившись із о. Богданом Скірчуком, парохом с. Микуличин, протопресвітером Яремчанським, владика Василь передав пожертву від Харківського екзархату вдові із с. Микуличин. Жінка проживає з двома дочками, зятем та шістьма внуками.

Вода, змивши увесь город, підійшла до їхньої хати і знищила кут будинку.

Кошти підуть на укріплення фундаменту будинку та русла ріки, щоб запобігти подібній ситуації.

Екзарх Харківський поспілкувався з родиною та на завершення уділив їм архиєрейське благословення.

ugcc.kharkiv.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next