АКТУАЛЬНО

Владика Василь (Івасюк) очолив молитву за Україну на Майдані Незалежності в Києві

Четвер, 06 лютого 2014, 17:08
5 лютого разом зі священиками Коломийсько-Чернівецької єпархії владика Василь (Івасюк) очолив Молебень за мир в Україні на Майдані Незалежності в Києві. Протестувальники почули звуки карпатських трембіт.

«На Євромайдан у Києві прийшли молоді люди і почали мирно проголошувати, що Україна - це Європа! І раптом, посеред ночі, трагедія… Ми всі вболіваємо за кращу долю України, тому молитва віруючих людей усилено звернена до Бога, Пресвятої Богородиці та святих. Апостол Яків каже, що молитва має велику силу, вона є тиха, але здатна розбити єрихонські мури. Наші гуцульські трембіти є могутнім підсиленням щирої молитви духовенства і мирян тут, на Майдані, бо добре знаємо, що в молитві до Бога є перемога», - сказав Адміністратор Коломийсько-Чернівецької єпархії.

Владика Василь також звернувся до представників влади, щоб не допустили силового вирішення конфлікту, а вели перемовини і налагодили спокій у суспільстві. «Люди, просіть миру і благословення для нашого народу і кращого майбутнього для української молоді», - підсумував архиєрей.

 

о. Василь Перцович,
прес-секретар Коломийсько-Чернівецької єпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next