АКТУАЛЬНО

Владика Василь Івасюк очолив подячну Божественну Літургію для вихованців католицької школи святого Івана Павла ІІ

Четвер, 31 грудня 2020, 14:31
У переддень Нового року Коломийський єпарх Василій Івасюк очолив подячну Літургію в катедральному соборі Преображення Христового за участю учнів та вихованців Католицької школи та садочка св. Івана-Павла ІІ, що в Коломиї.

У богослужінні взяли участь також настоятель катедрального собору – о. Володимир Білослудцева, директора Благодійного фонду «Карітас» – о. Сергій Триф’як, та духівник Католицької школи – о. Роман Малярчук.

 «Ми завершуємо минулий рік подячною молитвою і дякуємо Богу за прожитий 2020 рік. Ми сьогодні приступали до Святого Причастя. Святе Причастя – це Євхаристія, що означає подяка. Це є подяка батькам та вчителям за добрий християнський прикла та виховання в християнському дусі», – сказав єпископ.

Після Літургії владика Василь окропив всіх учнів та їхніх батьків освяченою водою та подарував кожному іконку Пресвятої Богородиці «Це Мати Твоя».

Департамент інформації УГКЦ за матеріалами https://kolugcc.org.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next