АКТУАЛЬНО

Владика Василь (Івасюк) освятив дитячий садочок у селі Поляниця

Вівторок, 03 жовтня 2017, 14:39
1 жовтня владика Василь (Івасюк), Єпарх Коломийський, здійснив пастирський візит до церкви Входу в храм Пресвятої Богородиці, що в с. Поляниця.

Його урочисто зустрів парох о. Богдан Скірчук, декан Яремчанський, з численною кількістю вірних. Владика Василь очолив Божественну Літургію, а по її завершенні разом з усіма присутніми на Богослужінні взяв участь в урочистому відкритті й посвяченні нового дитячого садочка «Ластівочка». Ця довгоочікувана подія стала справжнім святом для дітвори та батьків.

Розділити радість із мешканцями громади та привітати їх з такої нагоди завітали: міський голова м. Яремче Василь Онутчак та народний депутат України Олександр Шевченко. До присутніх також звернулися: владика Василь (Івасюк), сільський голова Микола Поляк й завідувач садочка Тетяна Молдавчук.

Одягнені в гуцульські однострої діти потішили присутніх коротким віршованим вітаннями та піснею, після чого поважні гості разом із архиєреєм перерізали стрічку перед входом до нового садочку. Першими ввійшли діти, а відтак владика спільно з присутніми та духовенством помолився й освятив приміщення.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.diocese.ko.if.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next