АКТУАЛЬНО

Владика Василь Івасюк освятив відремонтований відділ дитячої лікарні

Понеділок, 27 травня 2019, 11:50
На освячення відремонтованого педіатричного відділу дитячої лікарні в Коломиї, який оновлено вперше за сорок сім років, зібралося духовенство, очільники влади та весь медичний персонал.

За більш ніж півроку в медичному закладі вдалося відремонтували приймальне відділення та харчоблок. Кошти на проведення робіт виділили з районного та обласного бюджету.  Фінансову допомогу надав також БФ «Покуття», а збір коштів на закупівлю ліжечок зініціював БФ «Карітас Коломиї».

Єпископ Коломийський УГКЦ Василь Івасюк очолив чин освячення відремонтованих приміщень медичного закладу. Опісля, звертаючись до керівництва та медичних працівників, владика побажав успішної праці в оновленому відділенні. На завершення владика Василь подарував колективу Коломийську ікону Пресвятої Богородиці «Це Мати Твоя» та закликав приступати до праці з молитвою.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами kolugcc.org.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next