АКТУАЛЬНО

Владика Василь (Івасюк) привітав коломийських військовослужбовців із річницею створення бригади

Середа, 03 жовтня 2018, 15:46
1 жовтня минула третя річниця від дня створення 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади, яка дислокується в м. Коломия. Привітати і благословити захисників на урочистий захід завітав Правлячий архиєрей Коломийської єпархії Василь (Івасюк) спільно з капеланом о. Сергієм Дмитруком.

Звертаючись до військовослужбовців, владика Василь побажав їм повсякчасного захисту й опіки Господньої під час оборони рідної землі. Також єпископ пригадав про свято Воздвиження Чесного хреста, яке Церква нещодавно вшановувала, наголосивши на тому, що Бог добровільно прийняв на себе це знаряддя страти і вчинив його знаменом перемоги життя над смертю.

«Тільки тоді, коли зробимо хрест Господній орієнтиром власного життя, зможемо знайти утішення і надію на перемогу в тривалій боротьбі», – сказав владика.

Відтак із привітальним словом до особового складу звернувся полковник Збройних сил України, командир 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади Василь Зубанич, представники влади, керівники військових частин та інші поважні гості, які відзначили бійців грамотами та цінними подарунками.

Продовжився святковий захід концертною програмою, яку підготували військовослужбовці.

 Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами kolugcc.org.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next