АКТУАЛЬНО

Владика Василь Івасюк привітав працівників карного розшуку зі 100-річчям структури

Вівторок, 16 квітня 2019, 12:34
15 квітня в Україні відзначили День працівників карного розшуку. З моменту проголошення Декрету Раднаркому України, за яким було утворено окрему структуру поліції – кримінальний розшук, минуло 100 років.

На урочисте відзначення професійного свята до співробітників правоохоронних органів м. Коломиї завітав владика Василь Івасюк.

У слові єпископ звернув увагу присутніх на тому, що підхід до виконання їхніх обов’язків повинен бути на основі Святого Письма, заповідей любові й чинного законодавства України. Опісля владика Василій подякував правоохоронцям  привітав зі святом.

«Шановні працівники поліції, карного розшуку та ветерани служби прийміть мої найщиріші вітання з нагоди сторіччя карного розшуку України. Висловлюю вам глибоку вдячність за вашу нелегку повсякденну працю, небезпечну службу, завдяки якій наші люди почувають себе захищеними. Ваша робота овіяна певним ореолом романтизму, але всі люди добре знають наскільки небезпечною і дуже важливою вона є. Пресвята Богородице, Мати Божа Неустанної Помочі, допоможи працівникам карного розшуку успішно протидіяти злочинності і завжди додому повертатися живими», – сказав єпископ.

Також слово мав начальник Коломийського відділу поліції Остап Білейчук та голова районної державної адміністрації Любомир Глушков. Кожен із них побажав працівникам карного розшуку подальших успіхів у службі з протидії злочинності.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://kolugcc.org.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next