АКТУАЛЬНО

Владика Василь Івасюк привітав військових на Яворівському полігоні

Середа, 02 жовтня 2019, 16:02
1 жовтня 10 окрема гірсько-штурмова бригада, яка дислокується в Коломиї, відзначила четверту річницю з дня створення. Привітати командування та особовий склад бригади завітав єпископ Коломийський Василь Івасюк спільно з військовими капеланами.

Урочисте святкування відбулося у Центральному містечку Яворівського полігону. На заході були представники командування Збройних сил України, військових формувань, силових структур та державної влади.

Виконавши гімн України, згадавши хвилиною мовчання полеглих військових у боях на сході країни, духовенство звершило молитву за Батьківщину та військо.

Звертаючись до особового складу, владика Василь побажав захисникам України Господньої допомоги у звершенні жертовного служіння. Привітання на адресу військовослужбовців також звучали від командувача Західного оперативного командування генерал-лейтенанта Олександра Павлюка, командира 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади Василя Зубанича, військових партнерів зі США та Литви, великої кількості гостей, які прибули, щоб своєю присутністю розділити радість святкування.

За зразкове виконання службових обов’язків чимало військових були нагороджені відзнаками Міністра оборони України, начальника Генерального штабу, командувача Західного оперативного командування, командира бригади, міського голови Коломиї та духовенства.

 

Західне бюро «Живого ТБ»
за матеріалами https://kolugcc.org.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next