АКТУАЛЬНО

Владика Василь (Івасюк) відвідав сестер служебниць в м. Надвірна

Вівторок, 10 вересня 2013, 11:09
У неділю, 8 вересня, з нагоди святкування Дня міста та Дня працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості до Надвірної прибув владика Василь (Івасюк), Адміністратор Коломийсько-Чернівецької єпархії.

У рамках душпастирського візиту в прокатедральному соборі Благовіщення Пресвятої Богородиці владика Василь очолив Божественну Літургію. Опісля на місцевому стадіоні «Нафтовик» він привітав і поблагословив гостей та надвірнянців із подвійним святом.

Архиєрей відвідав також Реколекційний дім сестер служебниць імені Преподобної Йосафати. Атмосфера зустрічі була дуже родинною та теплою. Зі словами привітання до владики звернулася настоятелька с. Мирослава Яхимець, яка розповіла про працю сестер служебниць і діяльність Реколекційно-відпочинового центру, в якому проводяться реколекції та дні духовної віднови для дітей, молоді й інших категорій вірних.

Владика Василь пригадав сестрам про те, що Пресвята Богородиця є покровителькою згромадження та добрим прикладом служіння і жертовності у щоденному житті. Мудрістю є творити добро, ділитися духовними дарами, талантами, часом, помічаючи потреби ближніх і не чекаючи особливого запрошення. На закінчення зустрічі Адміністратор Коломийсько-Чернівецької єпархії поблагословив сестер та побажав сестрам ревності у служінні і дбанні про покликання до богопосвяченого життя.

www.rekoldim.com

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next