АКТУАЛЬНО

Владика Василь (Івасюк) візитував Коломийський дяківсько-катехитичний коледж

Вівторок, 05 листопада 2013, 20:24
5 листопада владика Василь (Івасюк) візитував єпархіальний навчальний заклад, який готує дяків-регентів, керівників церковного хору і катехитів, - Дяківсько-катехитичний коледж.

Адміністратор Коломийсько-Чернівецької єпархії УГКЦ зустрівся з вихованцями, викладачами та директором коледжу. Архиєрей висловив своє бачення розвитку навчального закладу і дав завдання щодо раціонального використання приміщення, яке не повністю задіяне в навчальному процесі. Владика Василь поблагословив вихованців, закликав до наполегливої праці в навчанні і духовному формуванні, оскільки Церква потребує ревних і освічених дяків, регентів та катехитів. За умови успішного закінчення закладу та проходження співбесіди студенти коледжу мають можливість продовжити навчання в Івано-Франківській духовній семінарії імені священномученика Йосафата.

Під час спільного засідання владики Василя, пмитр. прот. Василя Мельничука, протосинкела єпархії, митр. прот. Миколи Романенчука, економа, о. Захара Михасюти, директора коледжу, о. Володимира Касіяна, пароха церкви Святого Йосафата, о. Романа Площака, викладача коледжу, було обговорена питання використання вільних приміщень коледжу для потреб єпархії.

о. Василь Перцович, прес-секретар Коломийсько-Чернівецької єпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next