АКТУАЛЬНО

Владика Венедикт Алексійчук зібрав керівників волонтерських організацій м. Чикаго

Четвер, 28 квітня 2022, 12:14
У вівторок, 26 квітня, у резиденції владики Венедикта Алексійчука, єпарха Чиказького УГКЦ, за святковою вечерею відбулася зустріч із керівниками волонтерських організацій м. Чикаго.

Правлячий архиєрей під час зустрічі висловив слова вдячності та підтримки тим, хто присвячує свій час для добрих справ, роблячи добро для українського народу в цей жахливий час війни росії проти України.

Під час вечері кожен із волонтерів розповів про своє служіння, яке наповнене любов'ю та самопосвятою до Батьківщини. Кожна розповідь зворушувала до сліз і стала ще більшою мотивацією до згуртованості та допомоги нашому українському народові.

Волонтери обмінялися контактними даними, щоб допомагати один одному у різних сферах діяльності.

На кінець зустрічі владика Венедикт уділив благословення всім присутнім і запевнив усіх у своїх молитвах та духовній підтримці.

Більше фото – тут.

Департамент інформації УГКЦ
за повідомленням о. Романа Бобесюка

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next