АКТУАЛЬНО

Владика Венедикт освятив новий престол у каплиці Львівського обласного клінічного перинатального центру

Середа, 17 липня 2013, 14:38
16 липня, владика Венедикт (Алексійчук), Єпископ-помічник Львівський, відвідав Львівський обласний клінічний перинатальний центр (м. Львів, вул. Дж. Вашингтона, 6). Візит відбувся на запрошення керівництва медичного закладу, з нагоди освячення нового престолу у каплиці перинатального центру.

Перед Чином освячення, владика Венедикт зустрівся з медичними працівниками у конференц-залі лікарні. У своєму слові єпископ поділився особистими спогадами, коли сам працював у сфері медицини, а саме — фельдшером. Архиєрей підкреслив важливість гідності кожної людини, яка приходить у світ і її обіймають руки лікаря. Він наголосив на необхідності бачення медичними працівниками у кожному житті, дарованому Богом, образ і подобу Господню. 

В кінці виступу медики мали можливість поставити Єпископу-помічнику запитання.

Відтак усі присутні прибули до каплиці для освячення нового престолу, яке звершив владика Венедикт. Разом з владикою молились: о. Володимир Мощич, Голова Комісії у справах душпастирства охорони здоров’я Львівської архиєпархії, о. Степан Жукровський, капелан цього медичного закладу, працівники перинатального центру та пацієнти.

Після спільної молитви медики подякували владиці за його духовне слово та візит.

Прес-служба Львівської архиєпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next