АКТУАЛЬНО

Владика Венедикт узяв участь у Різдвяному Богослужінні в головному храмі римо-католицької громади м. Львова

Середа, 25 грудня 2013, 15:07
«Ціла історія людства полягає в тому, що людина шукала Бога. А в празнику Різдва Христового Бог приходить до людини. Той, який створив всесвіт і надає буття всьому, прийняв людську плоть і стає людиною», - сказав владика Венедикт, Єпископ-помічник Львівської архиєпархії УГКЦ, після завершення Меси 24 грудня, в навечір’я празника Різдва Христового за григоріанським календарем, в архикатедральному соборі Успіння Пресвятої Богородиці м. Львова.

Архиєрей додав: «Як понад 2000 років тому ця радісна звістка народження Спасителя пронеслася над цілим світом, так і сьогоднішнім нашим завданням має бути ділення тією радістю серед нас». Насамкінець владика Венедикт побажав усім великої радості від святкувань цього празника.

На урочистій Месі, яку очолив Високопреосвященний владика Мечислав Мокшицький, Архиєпископ і Митрополит Львівської архидієцезії РКЦ, за участю Єпископа-помічника Леона Малого, духовенства РКЦ, представників влади міста та численної парафіяльної спільноти, молився також прот. Роман Шафран, синкел у справах духовенства та священичих родин Львівської архиєпархії.

Після завершення спільної молитви Високопреосвященний владика Мечислав Мокшицький привітав усіх зі світлим празником Різдва Христового, а також скерував свої найщиріші вітання із прийдешніми святами до єпископів, священиків, семінаристів та вірних УГКЦ.

http://www.ugcc.lviv.ua/actual/news/471-Vladika_Venedikt_uzjav_uchast_u_Ri.html

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next