АКТУАЛЬНО

Владика Володимир (Груца) відвідав парафіяльну базу відпочинку львівського храму Христового Воскресіння

Середа, 11 липня 2018, 13:00
10 липня 2018 року владика Володимир (Груца), Єпископ-помічник Львівської архиєпархії, відвідав парафіяльну відпочинкову базу храму Христового Воскресіння «Скеля», що в селі Лібухова Старосамбірського району Львівської області.

Цього року там було введено в експлуатацію два нових мурованих будинки для проживання дітей та аніматорів, а також три дерев’яні будинки для проживання керівників і наставників табору.

Владика Володимир ласкаво відгукнувся на прохання адміністратора парафії о. Сергія Швагли благословити новобудови і загалом усю базу. Єпископ звершив Чин освячення приміщень бази і потішив дітей та молодь, які там відпочивають, добрим пастирським словом та морозивом. Якраз напередодні на базу на десятиденний відпочинок заїхала перша група дітей на чолі зі сотрудником парафії о. Андрієм Березівським і великою групою аніматорів та наставників. «Візит владики й освячення приміщень – це чудовий початок сезону активного християнського відпочинку на базі цього року», –  переконані учасники табору.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.ugcc.lviv.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next