АКТУАЛЬНО

Владика Володимир (Груца) відвідав третю благодійну літню школу англійської мови в Заздрості

Вівторок, 18 липня 2017, 17:54
18 липня 2017 року владика Володимир (Груца), Єпископ-помічник Львівський УГКЦ, відвідав третю благодійну літню школу англійської мови в Заздрості. Кир Володимира урочисто вітали семінаристи Київської Трьохсвятительської вищої духовної семінарії. Відтак, разом з учасниками школи єпископ молився вервицю англійською мовою та уділив архиєрейське благословення усім присутнім.

Звертаючись до учасників школи, владика Володимир зазначив: «Ви перебуваєте в місці, де прийшов на світ патріарх Йосиф (Сліпий). Віра і наука були для нього основами життя. Старайтеся, щоб і для вас вони стали фундаментом. Їдучи до вас, пригадались мені слова: "Скільки мов ти знаєш – стільки разів ти людина". Тут ви маєте неповторну нагоду поглибити знання з англійської мови. Бажаю вам, отже, щоби ви не лише говорили нею, але й думали, мріяли, а навіть мовчали». У ході візиту він зустрівся з директором школи Іриною Іванкович та оглянув нову музейну експозицію, присвячену життєвому шляху патріарха Йосифа.

Нагадаємо, що проект відбувається під патронатом Релігійного товариства українців-католиків «Свята Софія» (США). Навчання ведуть викладачі зі США, Бельгії та Австрії. Школа триватиме до 5 серпня.

Прес-служба Релігійного товариства «Свята Софія» (США)

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next