АКТУАЛЬНО

Владика Володимир Груца запросив львівських фотографів долучитися до благодійного проєкту «Почуй мене»

Середа, 03 липня 2019, 12:39
1 липня 2019 року на Святоюрській горі у Львові відбувся сніданок львівських фотографів із єпископом-помічником Львівської архиєпархії Володимиром Груцою.

Гості мали можливість побачити Митрополичі палати, взяти участь в екскурсії архикатедральним собором Святого Юра та поспілкуватися.

Зустріч відбулася в рамках проєкту «Почуй мене», який реалізує Фундація духовного відродження. Учасники зустрічі дізналися про пропозиції долучитися до цього благодійного проєкту через власні фотосесії із сім’ями людей, що мають вади слуху. «Той, хто не може почути, може побачити. Бажаю Вам натхнення у вашому служінні», – звернувся до фотографів владика Володимир.

У рамках проєкту «Почуй мене» Фундація шукає кошти на поїздку за кордон для молоді з вадами слуху, зокрема вже зібрано кошти для восьми молодих людей з вадами слуху, які з 29 липня по 14 серпня стануть учасниками молодіжної групи до Тезе, що у Франції.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://ugcc.lviv.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next