АКТУАЛЬНО

Владика Володимир зустрівся із медичними капеланами

П'ятниця, 17 лютого 2017, 15:43
У четвер, 16 лютого 2017 року, владика Володимир, Єпископ-помічник Львівської архиєпархії, зустрівся із медичними капеланами Львівщини.

Зустріч розпочалася із вступного слова владики, в якому він наголосив на непересічній ролі душпастирського досвіду у спілкуванні із хворими. Зокрема, за словами владики, важливо, щоб священик у душпастирюванні хворих акцентував не на предметі хвороби, а на особі хворого, який потребує допомоги.

Провадив зустріч голова Комісії у справах душпастирства охорони здоров’я ЛА о. Володимир Мощич. Капелани обговорювали актуальні питання поточної роботи в галузі душпастирства хворих, проблеми, з якими зіштовхуються, та перспективи капеланства у Львівській архиєпархії.

На завершення зустрічі до капеланів звернувся синкел у справах духовенства та священичих родин ЛА о. Сергій Ковальчук. Він заохотив капеланів звернути увагу на впорядкування важливої в роботі документації, а також подавати актуальні пропозиції щодо розвитку душпастирства хворих в архиєпархії.

www.ugcc.lviv.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next