АКТУАЛЬНО

Владика Володимир (Ґруца) відвідав Львівську лікарню швидкої допомоги

Вівторок, 06 березня 2018, 12:29
5 березня 2018 року Єпископ-помічник Львівський Володимир (Ґруца) здійснив архипастирський візит до Львівської лікарні швидкої медичної допомоги. У каплиці лікарні владика відслужив Молебень до Христа-Чоловіколюбця.

Під час проповіді він зазначив: «Дуже часто ми, будучи здоровими, не помічаємо, скільки недужих і потребуючих людей знаходиться серед нас. Побачити та відчути це є можливим, перебуваючи тут, у лікарні – серед вас».

На завершення зустрічі владика подякував усім присутнім: працівникам за їхню жертовність під час сумлінного виконання своїх обов’язків; недужим за те, що терплячи біль та страждання, залишаються відданими Богу та щиро моляться за одужання. Також владика Володимир подякував медичним капеланам лікарні – о. Івану Кушнірецькому, який сумлінно виконує свої душпастирські обов’язки від заснування каплички, та о. Степану Шафрану за те, що вже багато років сумлінно та самовіддано допомагає недужим знайти у своєму житті Бога.

Отець Андрій Корчагін, декан Шевченківського деканату ЛА УГКЦ та настоятель церкви Священномучениць Віри, Надії і Любові та їх матері Софії, ласкаво погодився продовжити душпастирську опіку над недужими та персоналом цього медичного закладу.

Головний лікар Оксана Миколаївна Воробель провела екскурсію лікарнею та запропонувала багато ініціатив, які допомогли б у майбутньому налагодити добру співпрацю між Церквою та цією медициною установою.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.zdorovia.ugcc.org.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next