АКТУАЛЬНО

Владика Ярослав Приріз провів зустріч зі студентськими капеланами та керівництвом навчальних закладів Дрогобича

Середа, 25 листопада 2020, 15:50
24 листопада владика Ярослав Приріз, єпарх Самбірсько-Дрогобицький, провів зустріч зі студентськими капеланами та керівництвом навчальних закладів Дрогобича: Дрогобицького державного університету імені Івана Франка, коледжів Дрогобича (Музичного, Нафти і газу, Механіко-технологічного), професійно-технологічного училища №19 та педагогічного ліцею.

У своєму слові владика презентував святоотцівську візію вдосконалення людини та її покликання у житті, поділився особистим досвідом педагогічно-душпастирського служіння та вказав на сучасні виклики і завдання. Присутні презентували добрі результати діяльності капеланів та висловили подяку владиці за підтримку і увагу.

Архиєрей подякував за тісну співпрацю усім керівникам навчальних закладів та їхнім капеланам. Голова Патріаршого центру академічного душпастирства УГКЦ о. Петро Верхоляк вручив подячні грамоти ректору педуніверитету, директорам коледжів, училища, педагогічного ліцею та капеланам: о. Олегу Кекошу. о.Євгену Макогону, о. Андрію Кобільнику, о. Олегу Турківу та о. Денису Богатку.

Керівник Центру академічного душпастирства СДЄ о. Олег Кекош разом з капеланами та молодіжними лідерами опрацювали стратегію академічного душпастирства в умовах карантину, поставили конкретні цілі і завдання до послідовного їх втілення в середовищі кожного навчального закладу.

Департамент інформації УГКЦ за матеріалами http://www.sde.org.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next