АКТУАЛЬНО

Владика Ярослав (Приріз) освятив у м. Стебник богослужбову каплицю Преображення Господнього

Понеділок, 20 серпня 2018, 11:46
18 серпня, увечері, Єпископ Самбірсько-Дрогобицький Ярослав (Приріз) відвідав парафію Преображення Господнього м. Стебника. Єпископа процесійно зустріли священики та вірні міста. Опісля владика Ярослав здійснив чин покладення антимінса в новозбудованій каплиці Преображення Господнього та відслужив Велику вечірню.

Наприкінці богослужіння єпископ привітав місцеву громаду з освяченням храму Преображення Господнього. «Через подію преображення на Таворській горі Господь проявляє свою силу через людину. Ісус не лише Сам преобразився на горі Тавор, а й змінив своїх учнів, відкрив їхні очі, дав їм можливість бачити невидиме, божественне і сповнитися не силою людини, а славою Божою», — сказав проповідник.

«Бог ніколи нас не покидає, Він завжди є з нами, особливо тоді, коли ми переживаємо самотність, страждання, коли досвідчуємо несправедливість, коли до нас навідується якесь горе чи переслідування», — наголосив владика Ярослав.

Єпископ побажав вірним, щоб новоосвячена каплиця була для них постійним місцем особистого преображення, місцем зустрічі з Богом. Єпископ також подякував о. Андрію Осередчуку, адміністратору храму, жертводавцям і будівничим за ревну працю у формуванні громади вірних та будівництві каплиці.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.sde.org.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next