АКТУАЛЬНО

Владика Йосиф Мілян благословив захисні та дезінфекційні засоби для духовенства Київської архиєпархії

П'ятниця, 24 липня 2020, 17:56
23 липня 2020 року в Курію Київської архиєпархії надійшла благодійна допомога у вигляді медичних засобів захисту та дезінфекції, яка призначена для потреб місцевого духовенства.

Благодійну акцію благословив владика Йосиф Мілян, єпископ-помічник Київської архиєпархії. Допомогу спрямують у різні куточки Центрально-Східної України. «Нам важливо, щоб наші священники несли ефективне служіння. Розуміємо, що в умовах пандемії коронавірусу Covid-19 це стало робити важче. Сьогодні люди з осторогою ставляться одні до одних та часто зважають на санітарні заходи. Тому такі акції дозволять засвідчити, що Церква дбає про комфорт своїх вірних. Піклуючись про духовну дезінфекцію цього світу, наші священники доносять меседжі про потреби дотримання карантинних норм. Завдяки цьому кожна людина в храмі почуватиметься більш захищеною», - каже владика Йосиф.

Як розповів протоієрей Віталій Герасимів, економ Київської архиєпархії, цю допомогу надають духовенству завдяки підтримці міжнародної Католицької благодійної організації «Kirche in Not» («Церква в потребі»). Благодійники підтримали проєкт Патріаршої курії, спрямований на забезпечення засобами захисту кожного священника УГКЦ. Зокрема, кожен священнослужитель отримає набір, до якого входять захисні маски та костюми, рукавиці й антисептики.

Пресслужба Київської архиєпархії


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next