АКТУАЛЬНО

Владика Йосиф Мілян йорданською водою освятив адміністративні приміщення Курії Київської архиєпархії

П'ятниця, 22 січня 2021, 10:10
«Щороку окроплюємо йорданською святою водою наші домівки та приміщення. Тоді сподіваємося, що та матеріальна вода, яка наповнена Святим Духом, яка приймає невидиму Божу благодать, допоможе нам бути духовними працівниками у винограднику Господньому», - про це говорив владика Йосиф Мілян, єпископ-помічник Київської архиєпархії, під час йорданських душпастирських відвідин адміністративних приміщень Курії Київської архиєпархії.

Звертаючись до працівників курії, протосинкел Київської архиєпархії зауважив, що людина, як земна істота, складається з тіла, душі і духа. «Однак ми часто заглиблюємося в матеріальний світ і розуміємо, що також повинні бути духовними. Ці духовні начала мають прийти згори, з неба - від Бога», - зазначив архиєрей.

Відтак владика Йосиф побажав, щоб цьогорічне благословення у час свята Богоявлення примножило всім сили витримати перед різними загрозами. « У таких непростих умовах життя, праці, спілкування нехай це благословення додає вам духовного фундаменту, щоб кожен розумів цінність простих банальних речей, таких як міжлюдські стосунки, спільне кавування, звичайні зустрічі чи щось подібне. Пандемія, як і інші життєві виклики, дають людині можливість замислитися, що вона не всесильна. Людство багато чого може… Людство має можливість подолати різні труднощі, зрости в науці та знаннях та може додати розцвіту землі. Але це можливо лише у співпраці з вищими силами, у співпраці з Господом Богом. Бажаю всім Божої сили, здоров’я та мужності виконувати щоденні обов’язки та зростати в Бозі», - побажав єпископ-помічник Київської архиєпархії.

Пресслужба Київської архиєпархії


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next