АКТУАЛЬНО

Владика Йосиф (Мілян) в УКУ очолив обговорення програми і заходів ПМВ на 2016 рік

П'ятниця, 13 листопада 2015, 19:30
Представники Пасторально-міграційного відділу на чолі з Єпископом Йосифом (Міляном), Головою ПМВ, провели третю робочу зустріч із викладачами богословського факультету Українського католицького університету щодо розробки програм і заходів ПМВ на 2016 рік.

Зокрема, обговорювалися пропозиції щодо проведення форуму на тему мігрантів у рамках відзначення ювілейного Року Божого милосердя (ювілей 17 січня), а також участь у форумах мігрантів в Римі і Фатімі в 2016 році.

Крім того, йшлося про організацію традиційного спецкурсу місійного служіння для семінаристів, який відбудеться у Львові 20-26 червня, і духовно-формаційного семінару для місіонерів, який проходитиме у Львові 14-17 липня і буде присвяченій темі душпастирства молоді та дітей в умовах міграції.

Учасники зустрічі висловили свої пропозиції щодо наповнення наступного номеру “Обіжника” – №4, який видає ПМВ, крім того, обговорили можливість проведення сертифікатної програми для душпастирів тривалістю 3-5 років, на зразок чинної програми для душпастирів в Казахстані, в інших країнах.

У зустрічі взяли участь: голова ПМВ владика Йосиф Мілян, секретар ПМВ о. Андрій Гах, експерт ПМВ о. Мартин Хабурський, завідувач кафедри пасторального богослов’я УКУ, о. Андрій Олійник, психолог, експерт ПМВ Максим Бондаренко, голова Комісії у справах молоді УГКЦ о. Ростислав Пендюк.

ПМВ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next