АКТУАЛЬНО

Владика Йосиф (Мілян) вручив сертифікати учасникам спецкурсу місійного служіння

Понеділок, 30 червня 2014, 14:05
Владика Йосиф (Мілян), голова ПМВ, Єпископ-помічник і Протосинкел Київської архиєпархії, вручив сертифікати учасникам спецкурсу місійного служіння для семінаристів, що проходив у Дрогобицькій духовній семінарії.
Учасники курсу взяли участь в Архиєрейській Божественній Літургії в катедральному соборі Пресвятої Трійці, яку очолив владика Йосиф. 
Під час спецкурсу місійного служіння семінаристи та їхні дівчата не тільки прослухали цікаві лекції і свідчення від єпископів, священиків-місіонерів, їмостей та представників монаших спільнот із різних країн, але й мали насичену культурну програму. Семінаристи побували на театральній виставі «Наталка-Полтавка» в академічному обласному музично-драматичному театрі у Дрогобичі.
Крім того, учасники спецкурсу мали екскурсію Дрогобичем. Зокрема були у старовинній дерев’яній церкві Святого Юра, яка є пам’яткою XV ст. і належить до світової спадщини ЮНЕСКО. У передостанній день спецкурсу семінаристи провели дружню зустріч на природі. 
 
Інфо-центр ПМВ
ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next