АКТУАЛЬНО

Владика Ігор до дружин священнослужителів Львівської митрополії: «Найбільше щастя для людини тоді, коли вона живе в мирі з Богом»

Понеділок, 09 березня 2015, 06:58
На цьому наголосив владика Ігор, Архиєпископ і Митрополит Львівський, під час реколекцій для дружин священнослужителів Львівської митрополії, що відбулися 7 березня у Львівській духовній семінарії Святого Духа.

Митрополит, звершивши Архиєрейську Божественну Літургію, звернувся до добродійок такими словами: «Найбільше щастя для людини тоді, коли вона живе в мирі з Богом. Може бути багатою, займати високі уряди, погрожувати світові військовою силою, одягатися в порфіру та вісон, дивувати світ своїм талантом тощо, але все це перед Богом не має значення, коли людина йде в розріз із Його волею».

Архиєрей додав: «Велике щастя - покаяння, яке чинить душу чистішою від золота, а ще більше: привертає її Боже дитинство та вчиняє наслідницею Небесного Царства». Єпископ підкреслив необхідність дбати про духовне зростання: «Маючи чисті душі, перебуваючи в мирі з Богом, можемо допомогти ближнім, нашій Україні, примирювати ворогів, здобувати заслуги на вічне життя».

Нагадаємо, що кожного року під час Великого посту у Львівській митрополії проводяться реколекції для дружин священнослужителів. Щоразу добродійки збираються, щоб розважити над Божим Словом та духовно оновитися. Провадив ці реколекції ієромонах Олексій Бредєлєв, ТІ. Організувала духовну віднову Комісія у справах євангелізації Львівської архиєпархії УГКЦ.

Прес-служба Львівської архиєпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next