АКТУАЛЬНО

Владика Іван Кулик подякував монахам і монахиням за їхнє служіння у Кам’янець-Подільській єпархії

Середа, 17 лютого 2021, 13:01
15 лютого, у день Стрітення Господнього, єпископ Кам’янець-Подільської єпархії УГКЦ (осідок якого – у місті Хмельницькому) відвідав Кам’янець-Подільський, де разом з монашеством єпархії святкував День богопосвяченого життя.

Зустріч розпочалася урочистою Святою Літургією у храмі Священномученика Йосафата, де служать отці редемптористи. Окрім отців та братів Згромадження редемптористів, у Кам’янці-Подільському також здійснюють свою місію отці та брати Чину Василія Великого та сестри редемптористки. Під час Служби Божої владика подякував усім богопосвяченим особам за їхнє служіння у Кам’янець-Подільський єпархії та побажав усіх Божих ласк і нових покликань.

Святкування завершилося спільною молитвою Дев'ятого часу в монастирській каплиці обителі Кирила і Методія отців редемптористів та святковою трапезою.

Департамент інформації УГКЦ за матеріалами https://ugcc.km.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next