АКТУАЛЬНО

Учасники Постійного Синоду відвідали владику Річарда (Семінака) та помолилися за упокій усопших архиєреїв Чиказької єпархії

Субота, 28 травня 2016, 18:12
У перший день свого перебування в Чикаго Блаженніший Святослав та владики, що прибули на 16-ту (47-му) сесію Постійного Синоду, відвідали владику Річарда (Семінака), Правлячого єпископа Чиказької єпархії, який проходить лікування в одній із клінік штату Іллінойс.

Глава УГКЦ і єпископи по-братерському поспілкувалися з владикою Річардом, розповіли про найважливіші події в житті Церкви, а також про актуальну ситуацію в Україні, спричинену російською агресією проти нашої держави.

Відтак відбувся обмін думками про душпастирські виклики в Чиказькій єпархії та про заплановані заходи в рамках 16-ї (47-ї) сесії Постійного Синоду, зокрема про відкриття Ювілейних дверей з нагоди Року милосердя в катедрі Святого Миколая, а також про заплановану зустріч Постійного Синоду з духовенством Чиказької єпархії.

Владика Річард подякував Отцю і Главі УГКЦ за відвідини та просив передати його батьківські настанови для священиків єпархії. На закінчення відвідин єпископи Постійного Синоду побажали владиці Річардові сили Святого Духа і витривалості та запевнили його у своїх молитвах.

Того ж дня Глава УГКЦ спільно з владиками помолилися на українському цвинтарі в околицях Чикаго за упокій душ усопших архиєреїв Чиказької єпархії – світлої пам’яті владики Ярослава (Габро), першого єпископа цієї єпархії, та владики Іннокентія (Лотоцького), який упокоївся в Бозі 2013 року.

 

Секретаріат Синоду Єпископів УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next