АКТУАЛЬНО

Владики Віталій Кривицький та Олександр Язловецький особисто привітали Главу УГКЦ з 50-річчям

Субота, 09 травня 2020, 11:39
8 травня 2020 року Блаженнішого Святослава, Отця і Главу УГКЦ, відвідали київські римо-католицькі єпископи: владика Віталій Кривицький, правлячий єпископ Києво-Житомирської дієцезії РКЦ в Україні, та владика Олександр Язловецький, єпископ-помічник цієї дієцезії. Із Блаженнішим Святославом гостей зустрічав владика Йосиф Мілян, єпископ-помічник Київської архиєпархії УГКЦ.

Головною метою візиту владик РКЦ було бажання особисто привітати Предстоятеля УГКЦ з його 50-річчям. Владики Віталій та Олександр побажали Блаженнішому Святославу щедрих Божих дарів та запевнили у братній єдності, підтримці й солідарності.

При цій нагоді учасники зустрічі обговорили важливі елементи співпраці католицьких єпископів УГКЦ та РКЦ на теренах Центральної України, особливо в часи посткоронавірусного суспільства.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next