АКТУАЛЬНО

Волонтери Львова вчилися «правильно захищати свої межі»

Вівторок, 12 лютого 2019, 11:32
У суботу, 9 лютого, для волонтерського простору «DoBro» відбулася третя лекція від Олександра Гальчинського на тему: «Асертивність: як відстояти свою точку зору, не порушуючи прав іншої людини».

Цього разу говорили про емоції, думки і поведінку, стан страху і тривоги, відповідальність, цілеспрямованість і самовпевненість, упертість і корисну нахабність, а також про життєву мудрість. Оскільки «DoBro» працює з дітьми та сім’ями в зоні конфлікту, то знання того, як впевнено та правильно сказати «ні» є вкрай важливими. На лекцію завітало чимало молоді, серед якої були не лише волонтери простору DoBro.

Пан Олександр завітав в Україну на кілька днів. Він є лікарем-психотерапевтом, кандидатом наук з великим досвідом військової служби  в Україні та в Ізраїлі. Родом зі Львова, зараз проживає в Ізраїлі та приїжджає в Україну для ділення досвідом психотерапії.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами https://kapelanstvo.info


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next