АКТУАЛЬНО

Волонтери Мальтійської служби допомоги відпочивали в інтернаціональному таборі в Німеччині

Середа, 09 серпня 2017, 12:39
Bundes jugend lager - щорічний табір для мальтійської молоді з Німеччини та друзів з усього світу. Цьогоріч табір проводився у містечку Mammendorf, неподалік від Мюнхена, Німеччина. У ньому взяли участь гості з Албанії, Білорусії, Литви, Польщі, а також з України. Нашу країну представляли волонтери Мальтійської служби допомоги з Івано-Франківська.

Табір почався 29 липня. Програма була дуже насичена. Гості мали змогу взяти участь у різних майстер-класах. Українці вчили своїх закордонних друзів плести ляльки-мотанки.

За словами волонтера МСД Надії Цебрій, учасникам з України особливо запам'ятався квест у Мюнхені, який дав змогу ближче познайомитися з величним та красивим містом, а також вечори у юрті, «коли під драйвові звуки гітари звучали різномовні пісні, які вивчалися за одну мить, бо хотілося співати всім і з усіма», - зізнається дівчина. Учасники табору також відвідали місто Ліндау, яке географічно розташоване на сполучені Швейцарії, Австрії та Німеччини, піднімалися в Альпи, милувалися гірськими озерами. Додому мальтійці поверталися через Австрію та Угорщину.

 «Тепер я розумію, чому у Мальтійській службі у мене є ще одна сім'я: ви змушуєте серце битися вдвічі швидше від неймовірних емоцій, того запалу нових пригод та тої дружби, яку несете завжди», - сказала по завершенні поїздки учасниця табору Надія Цебрій.

Західне бюро Живого ТВ за матеріалами malteser.if.uа

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next