АКТУАЛЬНО

Волонтери «Майстерні милосердя» організують Великодній сніданок для жителів геріатричного пансіонату

Четвер, 05 березня 2020, 13:02
Благодійники волонтерської дружини «Майстерня милосердя», що діє у Львові при Комісії УГКЦ у справах душпастирства охорони здоров’я Патріаршої курії, опікуються жителями Львівського геріатричного пансіонату та пацієнтами кількох лікарень Львова.

1 березня друзі-волонтери та їхні однодумці зустрілися, щоб окреслити плани на майбутнє. Цьогоріч вони запланували організувати Великодній сніданок для людей похилого віку, які мешкають у Львівському геріатричному пансіонаті, а також долучитися до масштабних заходів, які організовує фонд «З янголом на плечі» на підтримку  дітей з онкологією. 

«Передусім зараз плануємо організувати смачний Великодній сніданок для жителів Львівського геріатричного пансіонату. Щоб залучити на це фінанси, голова Комісії душпастирства охорони здоров’я с. Севастіяна Карвацька, яка майстерно малює писанки, проведе кілька майстер-класів. Долучитися зможуть усі охочі. Інформація про цю подію буде на нашому сайті Комісії у справах душпастирства охорони здоров’я, який вже активно працює», - кажуть організатори зустрічі.

До слова, силами волонтерської дружини «Майстерня милосердя» вже було організоване Різдвяне частування для бабусь і дідусів з геріатричного пансіонату. Вони  потім зізнавалися, що смачнішого частування ще не куштували. Це й надихнуло волонтерів зробити Великодній сніданок.

Окрім того, на черговій зустрічі благодійників «Майстерня милосердя» отримала свій логотип-символ, який створила талановита юна художниця Андріанка Чухній.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами https://velychlviv.com


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next