АКТУАЛЬНО

Волонтери молодіжних християнських організацій та працівники Приватбанку прибирали «файне місто Тернопіль»

Середа, 20 травня 2015, 20:28
Вже стало доброю довгорічною традицією у Тернополі, що волонтери та різні організації борються за чистоту та красу свого міста. Так, 16 травня 2015 волонтери молодіжних християнських організацій та понад 50 працівників Приватбанку прибирали місто від сміття.

До цього екологічного заходу приєднався і референт із питань екології УГКЦ у Тернопільсько-Зборівській архиєпархії о. Василь Шафран.

Не через накази вищого керівництва, не заради популізму чи реклами, але через любов до природи і бажання жити в чистому середовищі було проведено Всеукраїнський суботник під гаслом «Зроби Україну зеленою».

Уже більше як 10 років, розповідає один із посадовців Приватбанку, п. Андрій Нитка, працівники разом зі своїми керівниками прибирають вулиці та парки Тернополя. За попередньою домовленістю з мерією міста вони очищають від сміття певну довірену їм ділянку.

Волонтери молодіжних християнських організацій також активно працюють у цьому плані. Натхнені духовною та матеріальною підтримкою Бюро УГКЦ з питань екології, вони розуміють, що чистота людських душ і сердець повинні відзеркалюватись у Богом створеному світі.

Інформаційна служба Бюро УГКЦ з питань екології

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next