АКТУАЛЬНО

Волонтери проєкту «Будуємо Україну разом» переймали досвід соціального підприємництва в Зарваниці

П'ятниця, 09 серпня 2019, 09:40
Молоді учасники культурно-освітнього проєкту «Будуємо Україну разом» 7 серпня 2019 року відвідали Марійський духовний центр «Зарваниця», аби дізнатися більше про соціальні проєкти, які тут активно розвиваються.

Прибувши до Зарваниці, юні волонтери оглянули соціальне підприємство – цех із розливу мінеральної води, який перебуває на території села. Після цього ректор Марійського духовного центру о. Володимир Фірман підготував для них цікаву лекцію про всі об’єкти підприємницької діяльності, ініціативи й соціальну допомогу, яка надається завдяки ним.

Учасників зустрічі найбільше зацікавила ідея майбутньої Католицької навчально-освітньої академії, будівництво якої проводиться на території МДЦ. Вони активно висловлювали свої думки, задавали багато запитань, адже самі проводять неформальні вишколи для найактивніших учасників, щоб допомогти їм втілювати власні соціальні та бізнес проєкти.

У часі зустрічі волонтери також відвідали святині Марійського духовного центру. Його сотрудник о. Андрій Шалай розповів історію виникнення відпустового місця, ознайомив з об’єктами, розміщеними в унікальному комплексі споруд – «Українському Єрусалимі».

«Будуємо Україну разом» – це культурно-освітній проєкт, який через волонтерство та подорожі розвиває в молоді почуття довіри та відповідальності за свою країну. Основна місія – створення мережі свідомих, активних, відповідальних українців, які розуміють, що зміни можливі, якщо ти сам у них береш участь.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://zarvanytsya.org

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next