АКТУАЛЬНО

Волонтери Простору DoBro та Студентського театру «САД» зібралися на спільну молитву

Середа, 04 листопада 2020, 12:34
Традиційно щомісяця студенти волонтерського простору DoBro та аматори Студентського театру «САД» зустрічаються на молитві.

Такі спільноти діють у Львівській архиєпархії. Це християнська молодь, що акумулює свої зусилля аби допомагати потребуючим (особливо дітям), щоб ширити Слово Господнє мистецькими засобами та утверджувати в сучасному суспільстві давні українські традиції і звичаї. Їхня спільна молитва відбувається в різних форматах. 2 листопада молитву очолив отець Мар’ян Мисяковський у львівському студентському храмі Блаженного священномученика Олексія Зарицького – відбулася спільна молитва на вервиці.

Після цього молоді християни багато і гучно співали пісні під гітару та гостилися у дзвіниці в найкращих традиціях капеланства.

Департамент інформації УГКЦ за матеріалами https://kapelanstvo.info

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next