АКТУАЛЬНО

Волонтери соціального проекту "Небо над головами" зустрілися з неповнолітніми

Вівторок, 26 лютого 2019, 11:39
23 лютого 2018 року, за ініціативи автора соціального проекту підтримки неповнолітніх ув'язнених "Небо над головами" Василя Возняка, волонтери з Києва відвідали Прилуцьку виховну колонію. У зустрічі взяв участь місцевий капелан о. Дмитро Горнакевич.

Цього разу серед волонтерів був колишній випускник Прилуцької колонії Владислав. Зустріч відбулася на тему книжки Гері Чепмена «5 мов любові». Волонтерка Софія Сенюта розповіла вихованцям основні ідеї книжки, доповнюючи їх прикладами зі свого життя.

 «Це дуже важлива тема, - розповів волонтер Марк Федоров, - я думаю, вона допоможе вихованцям покращити стосунки з близькими та друзями, а також будувати якісні стосунки в майбутніх сім’ях».

Волонтерка Софія Сенюта розповіла: «Ціла низка різних емоцій супроводжує мене після сьогоднішньої зустрічі. Вони всі такі різні, у всіх своя історія, свої переживання, але для мене є один спільний знаменник який об’єднує їх усіх – бажання любові та людського тепла. Сьогодні я остаточно переконалася у тому що вони ті - котрі так прагнуть уваги, спілкування і доброго слова».

Волонтерка розповіла, що ззовні вони всі вже мужні і дорослі чоловіки, але в душі вони ще досі як маленькі діти, яких спіткала нелегка доля, але які потребують і заслуговують на шанс бути щасливими. Волонтери передали почастунки, книжки та світлини з попередніх відвідин вихованцям.

Поїздка відбулася за сприяння і підтримки Пенітенціарного душпастирства УГКЦ коштом жертводавців на проект "Небо над головами".

prison-pastoral.blogspot.com


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next