АКТУАЛЬНО

Волонтери тернопільської спільноти «Іскра любові» навідалися до найбільш потребуючих

Середа, 01 квітня 2020, 16:50
Волонтери спільноти "Іскра Любові" архикатедрального собору Непорочного Зачаття Пресвятої Богородиці міста Тернополя передали продуктові набори людям похилого віку в будинок Святої Вероніки, яким опікуються сестри Згромадження Воплочене Слово, а також хворим та дітям з особливими потребами м. Тернополя. Продукти придбали завдяки жертводавцям архикатедри.

Координатор  акції Валентина Конотопська висловлює вдячність усім доброчинцям, волонтерам: «Нехай Господь віддячить сторицею за Ваше милосердя. Люди похилого віку завжди потребують нашої підтримки, а в час карантину – найбільше».

Волонтерка розповіла про випадок, який стався в рамках акції: «Одна жінка, отримавши продуктовий набір, зі сльозами на очах запитувала: «Звідки ви знали, що у мене закінчилася сьогодні сіль і олія теж. А я з дому два тижні не виходжу, бо чоловік лежачий після інсульту!» Немічні люди – сьогодні найбільш незахищені, нашої допомоги чекають».

Акція відбулася за підтримки настоятеля архикатедрального собору та духівника спільноти «Іскра любові» о. Ореста Павліського.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://www.tze.org.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next