АКТУАЛЬНО

«Волонтерська cотня» УКУ отримала подяку від військових з передової

Вівторок, 25 серпня 2020, 11:24
Двадцять четверта бригада імені Данила Галицького (м. Яворів) висловила подяку волонтерам УКУ за прально-банні комплекси.

«Дорога спільното УКУ, прийміть щирі вітання і слова вдячності для цілої спільноти УКУ від військових 24-ї бригади імені Данила Галицького (м. Яворова).

Перебуваючи у 2020 році, вже шостий місяць на фронтовій лінії Луганщини, бійці щоденно використовують два прально-банні комплекси, виготовлені силами господарського відділу студентського містечка УКУ. Рівно ж подяка стосується подарованого 24-й бригаді вантажно-пасажирського авто "Рено-Маскот ІІ".

Нагадаємо, на оснащення комплексів та придбання авто були використані головно наші пожертви.

Як бачимо, сила спільноти, об’єднання у спільній праці мають довготривалий вплив на суспільство, особливо тих, хто несе надважливу службу у час військової агресії щодо України.  

Пам’ятаймо в молитві наших захисників, долучаймося до проєктів підтримки Сотні УКУ. Особлива молитовна пам’ять полеглим у боях. У липні 24-та бригада втратила бійця Тараса Матвіїва, котрий виніс у безпечне місце двох поранених побратимів, а сам загинув від вибуху чергової міни 120-го калібру.

Військові 24-ї бригади імені Данила Галицького (м. Яворова)»

Крім листа-подяки, захисники поділилися своїм відео, у якому розповідають, як подарунок УКУ допомагає їм вже протягом кількох ротацій.

Довідка

Центр волонтерства УКУ «Волонтерська сотня» – це волонтерське об’єднання викладачів, працівників та студентів УКУ, які на добровільних засадах присвячують себе соціальному служінню у Церкві та суспільстві. Користуючись своїми професійними знаннями і здібностями, вони планують різні заходи з надання посильної допомоги особам, громадським та державним інституціям у потребах. Сповідуючи місію УКУ, волонтери на християнських та патріотичних засадах виробляють концепцію допомоги, зумовленої викликами сучасності.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами https://ucu.edu.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next