АКТУАЛЬНО

Волонтерський простір DoBro розширює кордони

П'ятниця, 09 березня 2018, 13:44
З 5 по 7 березня голова Центру студентського капеланства отець Юрій Остапюк та волонтери Роман Дмитрів і Наталя Медведєва відкривали нові перспективи праці з дітьми на Сході України. 5 березня волонтери разом із військовим капеланом отцем Віталієм Кестером – парохом храму Святого Миколая у м. Костантинівка, побували в новоствореній парафії в м. Торецьк, де буквально дослідили майбутнє місце праці з дітьми та молоддю.

6 березня учасників простору приймав Мирноград на чолі з отцем Іваном Василенком, протопресвітером Краматорського деканату, парохом храму Святих апостолів Петра й Павла. Поговорили про поле праці в цьому місті. Далі було знайомство з Новодонецьком та парохом храму Преображення ГНІХ отцем Степаном Попадюком. Третьою точкою відвідин було Добропілля.

Окрім цього, волонтери у Костянтинівці провели організаційну зустріч з начальником освіти пані Олею Барабаш. Результатом перемовин стало спільне селфі та план співпраці під час великодніх свят та літніх канікул. У цьому плані передбачено створення волонтерської платформи для місцевої молоді, що є великим прогресом у творенні України на східних теренах, а також надзвичайною радістю для самих волонтерів.

Кордони значно розширилися, тому кожна нова точка праці потребуватиме креативних студентів, і не тільки. Представники волонтерського простору DoBro запрошують до співпраці всіх небайдужих людей, хто має бажання творити Україну власними зусиллями. На вас чекають у Львові, в студентському храмі Блаженного Священномученика Олексія Зарицького (вул. Лукаша, 3а), а також у соціальних мережах Facebook (сторінка ЦСК s DoBro) та Instagram, де ви зможете знайти основну інформацію про діяльність волонтерського простору.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.kapelanstvo.info


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next