АКТУАЛЬНО

Волонтерський рух «Руки допомоги» відзначив свій день народження

Вівторок, 03 квітня 2018, 12:54
30 березня 2018 року волонтерському руху «Руки допомоги», який діє при місії «Центр опіки сиріт» Львівської архиєпархії УГКЦ, виповнилось 7 років. Усі ці роки молодь допомагає здійснювати капеланам служіння серед дітей.

Місія «Центр опіки сиріт» розпочала свою офіційну діяльність у 2009 році у Львові, а у 2011 році при ній почав діяти волонтерський рух «Руки допомоги», який об’єднав ініціативну молодь. Щомісяця спільнота збільшувалася, щороку учасники руху організовували цікаві акції, проекти, літні та зимові табори, відвідували дітей у навчальних закладах. Завдяки цим «рукам» було подаровано багато тепла і радості дітворі. І сьогодні молодь активна, діє і завжди є поруч з тими, хто потребує уваги та опіки.

31 березня 2018 року молодь відсвяткувала день народження спільноти. Субота розпочалася з Божественної Літургії в храмі Святого Василія Великого та Олексія Зарицького, потім хлопці і дівчата грали у футбол. Після обіду молодь взяла участь у великій грі – «Квeст у Львові».

Капелани місії щиро вдячні своїм трудівникам-помічникам. Кожний із них став другом і підтримкою для дітвори у різний спосіб. Духовні наставники бажають молоді наснаги до праці, підкорення вершин та вогника любові, який ніколи не згасне у великому волонтeрському серці.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.kapelanstvo.info


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next