АКТУАЛЬНО

Вперше у Дитячій лікарні міста Києва відбувся Різдвяний фестиваль «Колядуймо разом»

П'ятниця, 20 січня 2017, 16:00
У вівторок, 17 січня, у Першій міської дитячій клінічній лікарні міста Києва на вул. Богатирській відбувся Різдвяний фестиваль «Колядуймо разом».

Як розповів медичний капелан цієї лікарні о. Віталій Воєца, цей фестиваль планували давно, та лише цього року вдалося успішно його провести саме в такому форматі: «Це вдалося здійснити за сприяння адміністрації лікарні на чолі з головним лікарем Юрієм Олександровичем Кожарою та завдяки нашим колективам, які радо погодилися до нас завітати».

Захід відбувся в актовому залі лікарні, де зібралися понад 400 осіб: медичний персонал, батьки з нашими діточками.

З чудовою святковою програмою до лікарні прибули: дует «Сестри Наруцькі», лауреат міжнародних і всеукраїнських конкурсів, хор Патріаршого собору Воскресіння Христового УГКЦ, багаторазовий призер на всеукраїнських та міжнародних конкурсах, а також дівочий вокальний ансамбль «АНГЕЛЬОРУС» КДМШ №23, лауреат міжнародних і всеукраїнських конкурсів.

«Такі заходи дуже нам потрібні, - ділиться враженнями Лариса Григорівна Варнавська, замісник головного лікаря, - оскільки ми можемо в лікарняних стінах відчути радість народження Христа, і це дуже позитивно впливає як на нас, так і на наших пацієнтів».

Роман Рудницький, регент Патріаршого хору, розповів: «Нас приємно збудувало те, що під час співу «Щедрика» ми відчули, що нам підспівує увесь зал! І це відчуття єдності важко передати словами».

Після виступу та частування, яке підготували медики, усі колядники піднялися до каплиці, та під час чудової коляди кожен отримав подарунки.

Прес-служба Київської архиєпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next