АКТУАЛЬНО

Вперше в новому храмі Святих верховних апостолів Петра і Павла УГКЦ м. Харкова відбулися єрейські свячення

Понеділок, 24 липня 2017, 18:31
У неділю, 23 липня, у нижньому храмі Святих верховних апостолів Петра і Павла катедрального собору Святого Миколая УГКЦ м. Харкова відбулися єрейські свячення о. Олега Рибчака. Архиєрейську Літургію очолив Екзарх Харківський владика Василь, який рукоположив диякона Олега у пресвітерський сан.

Варто зазначити, що священичі свячення в новому храмі відбувалися вперше.

Розділити радість нововисвяченого священика приїхали його мама та бр. Ярослав – співбарт із Київської Трьохсвятительської духовної семінарії.

Після Святої Літургії владика Василь привітав о. Олега і побажав йому бути вірним учнем Христа.

Нововисвячений єрей подякував Богові за дар життя, за покликання, владиці Василю – за свячення і довіру, а також мамі – за підтримку.

Отець Олег Рибчак народився 3 січня 1987 року в с. Брошнів Рожнятівського району Івано-Франківської області. Закінчив Київську Трьохсвятительську духовну семінарію. Служитиме в Харківському екзархаті.

Прес-служба Харківського екзархату

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next