АКТУАЛЬНО

Вперше в Україні, на Дрогобиччині, відбулися реколекції Retrouvaille для подружніх пар

Понеділок, 04 листопада 2019, 15:02
1-3 листопада на території реколекційно-просвітницького центру «Галілея» пройшли триденні реколекції для сімейних пар, організаторами яких були представники програми Retrouvaille (Італія) та БФ «Карітас СДЄ УГКЦ».

Програма Retrouvaille - це міжнародна християнська міжконфесійна програма, створена в Канаді в 70-х роках ХХ ст. і призначена для подружжів із сімейними проблемами, які хочуть допомогти своєму шлюбу. Ті, хто розглядає розлучення, і ті, хто вже відокремлений або розлучений, заохочуються до участі в цій програмі. Завжди є надія на відродження подружніх стосунків.

Під час сімейних реколекцій 16 подружжів мали можливість ще більше утвердитися у важливості сімейних цінностей, краще пізнати одне одного, поділитися досвідом. Кожній сім’ї потрібна віднова, тому спільні реколекції є гарною можливістю зустрітися і поспілкуватися.

Retrouvaille - це два етапи програми: 1) Weekend Retrouvaille починається з досвіду вікенду, в якому парам допомагають відновити зв'язок і отримати нові уявлення про себе, як про окремих осіб і як про пару (3 дні); 2) Post–Weekends серія наступних сеансів є важливою фазою процесу програми, сесії після вихідних були розроблені для продовження відновлення шлюбу, розпочатого у вихідні дні (12 тижнів).

Пресслужба БФ «Карітас СДЄ УГКЦ» - Уляна Яжик


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next