АКТУАЛЬНО

Вперше в Україні діти взяли участь у Зелених канікулах з Богом

Четвер, 27 липня 2017, 09:51
Протягом трьох днів на парафії Приподобної Параскеви Стрийської єпархії, що в с. Кавськo, тривали Зелені канікули з Богом. Це був особливий час для дітей, щоб через створений світ-природу стати ближчими до Бога-Творця.

Кожен день розпочинався з Божественної Літургії.  Адміністратор парафії о. Олег Кобель готував для дітей проповіді на екологічну тематику. Учасники табору обов’язково повинні були мати елемент одягу зеленого кольору і велосипед.

Після Богослужіння відбувалося освячення  велотранспорту й перегони на ньому. Протягом дня діти брали участь у численних заходах: перегляд фільму, банси, змагання, естафети й ековікторини. Особливістю табору були ігри з вивчення флори і фауни рідного села. Протягом півгодини діти повинні були віднайти 35 різних видів дерев, які ростуть у селі, а за 45 хвилин – сфотографували 20 видів тварин і птахів.

Церковне подвір’я діти прикрасили малюнками та графіті на тему «Відповідального ставлення до енергоносіїв, лісу, води». А ще вони розпалювали ватру, пекли картоплю та ковбаски, співали і танцювали. Закінчувався день спільною молитвою, коротким духовним словом та благословенням на ніч.

У  день закриття Зелених канікул діти взяли участь у конкурсі знавців Святого Письма. Переможці отримали в подарунок кавун та морозиво, якими пригостили всіх учасників.

Західне бюро Живого ТВ за матеріалами сайту www.paraskeva.org.ua

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next